contact

Ik werk als styliste voor tijdschriften, particulieren en bedrijven. Voor tijdschriften maak ik in opdracht producties op het gebied van wonen, eten en lifestyle. Ook maak ik producties in eigen beheer, die daarna verkocht worden aan tijdschriften in binnen- en buitenland. Deze laatste in samenwerking met een vaste fotograaf en fotokok.

Mijn woonproducties worden regelmatig gepubliceerd in: Buitenleven, VT-Wonen, Eigen Huis & Interieur, Elle Wonen, MTC en At Home. Ook verschijnen er publicaties in het buitenland, bijvoorbeeld in de Scandinavische landen, Engeland, Amerika, Australië, Japan en Frankrijk. Mijn culinaire producties worden gepubliceerd in Buitenleven, Home & Garden, Navenant en Feeling. Ik verzorg ook culinaire styling voor reclame-uitingen.

Mensen zoals u, help ik met het (her)inrichten van hun huis. Ik richt winkels, restaurants en kantoren in, van a tot z of alleen de laatste hand.

Fabrikanten adviseer ik bij komende trends en de te volgen koers, o.a. door middel van collages. Tevens verzorg ik de styling bij de fotografie van hun producten.

Ik organiseer mede de Margriet Winterfair, die elk jaar wordt gehouden in de Jaarbeurshallen in Utrecht. De hallen worden geheel in kerstsfeer gedecoreerd en voor deze styling ben ik verantwoordelijk. Dit evenement trekt jaarlijks zo’n 75.000 bezoekers.

Een nieuwe ontwikkeling is Wandenweelde. Dit zijn wanden, die op maat en in stijl door mij worden verzameld en vormgegeven. Uw restaurant, de lobby van uw hotel of uw huis krijgen met zo’n wand  een heel persoonlijke uitstraling, waardoor de overige ruimte functioneel en neutraal kan worden ingericht. Hiermee kunt u zich op verrassende wijze  onderscheiden. Het is ook mogelijk om zelf met een idee of een thema te komen en dit door mij te laten uitvoeren.

Heeft u vragen of interesse in mijn werk neemt u dan gerust contact met mij op.

yvonne bakker

023-531 0104
06-51358248
info@yvonnebakkerstyling.nl

logo-2
© yvonne bakker styling | fotografie john dummer |site design + productie yvonne lugtenburg